EDI liidestus ERPLYs

ERPLY kasutajatel on nüüd võimalus kiiresti ja lihtsalt võtta kasutusele kvaliteetset e-dokumendivahetust oma kaubanduspartneritega. Docu-EDI moodul on juurutatud ERPLY tarkvarasse – e-tellimusi, tellimuse kinnitusi, saatelehti, vastuvõtukinnitusi ja arveid saab partneritele edastada või neilt vastu võtta otse ERPLY tarkvaras.

Tänu sellele hoiavad ERPLY kasutajad kokku väärtuslikku tööaega ja kulusid. Enam ei pea sisestama andmeid paberkandjalt või PDF-dokumentidest ega saatma dokumente e-posti teel või lisama teavet failidest.

EDI-moodul loob kõigile ERPLY kasutajatele tehnilise võimaluse vahetada e-dokumente kõikide ettevõtetega, mis kuuluvad Docura EDI võrgustikku või on kaetud EDI-partnerite roaminguga. Eestis e-dokumendivahetus 4doc formaadis on käivitatud Maxima, Prisma, Selveri ja Rimiga. Teiste jaemüügikettidega (nt COOP, Realiseerimiskeskus, A1M jt) toimib dokumendivahetus 2doc formaadis.

Docu-EDI moodul sobib nii müüjale kui ka ostjale. E-dokumentide standardtüübid on järgmised:

  • tellimus (ORDER)
  • saateleht (DESADV)
  • vastuvõtukinnitus (RECADV)
  • arve (INVOICE)

Standardtüüpi dokumente saab hakata kasutama kolme päeva jooksul. Keerukamate äriprotsesside puhul, mis nõuavad e-dokumentide lisatüüpe, tuleb võtta ühendust Docura spetsialistidega (info@docura.ee).

Hinnad

  • Docu-EDI mooduli aktiveerimine on tasuta (sisaldab ainult standardtüüpi dokumente).
  • Kuutasu on 0 eurot.
  • Andmevahetus – vastavalt saadetud ja vastuvõetud dokumentide arvule.

Kuidas hakata kasutama

  1. Võtke ühendust Docura -ga ja sõlmige e-andmevahetuse teenuse leping.
  2. Kasutades juhiseid, seadistage ERPLYs partneri kaardil vastavad dokumenditüübid (EDI settings – >EDI type) ja andmeedastuskanaliks Docura (Data exchange channels – > Docu-EDI ).
  3. Teavitage tehingupartnerit Docu-EDI kanali valikust. Kuna kasutusele võetavad e-dokumendid ja EDI kanal määratakse partnerite lõikes, on teil võimalik kasutada korraga mitme EDI-operaatori teenuseid sarnaselt mitme SIM-kaardi kasutusele ühes mobiiltelefonis.

Docura EDI-partnerite hulka kuulub üle 50 Eesti ettevõtte. Samuti võib kasutada partnerite roamingu teenust. EDI-võrgustiku mittekuuluvatele kaubanduspartneritele saadab Docura EDI võimaluse tagamiseks tehnilise juhendi väikeste seadistustega.

Miks Docu- EDI

  1. Soodsad hinnad ja läbipaistev hinnakujundus. Maksta tuleb üksnes tegelikult saadetud ja vastu võetud dokumentide eest.
  2. Docura – ERPLY koostöö aitab pakkuda klientidele kvaliteetsemaid teenuseid ja kliendi tarkvara pidevat täiustamist.
  3. Docu-EDI mooduli aktiveerimine on tasuta.
  4. Täiustatud seire: võite olla kindel, et e-dokument on teie partnerile kohale toimetatud. Andmeedastuse vea korral tuleb vastav teade.
  5. Docura EDI teenused täiendavad suurepäraselt teineteist ja katavad laia ringi klientide ärivajadusi. Docura teenuseid (nt EDI partnerite kaasamine , Paberivaba logistika või Docu-Bank) saab lihtsalt kombineerida ja kasutada täiemahuliselt back-office toimingute üldiseks automatiseerimiseks.

Küsimuste tekkimisel palun kirjutage info@docura.ee.